Skip to content

Recensies

De afgelopen acht jaar hebben wij voor onze vier kinderen gebruik gemaakt van de diensten van Marijke van gastouderopvang ’t Zilvermeeuwtje. Ik was destijds voor mijn kinderen op zoek naar een persoonlijke benadering en voor regelmaat. Dit vond ik bij Marijke. De opvang vindt plaats bij haar thuis. Er is voldoende speelruimte en de kinderen hebben een vaste plek om te slapen. De dag verloopt volgens een vast rimte, met ook ruimte voor gezellige activiteiten. Waarom ik Marijke aan zou raden bij anderen? Zij is ontzettend lief voor de kinderen. Zelfs mijn oudste (die toch al een aantal jaren niet meer op de opvang is geweest), heeft het nog regelmatig over Marijke. Het jaarlijkse uitstapje met de andere ouders wordt altijd erg gewaardeerd. En, niet onbelangrijk: het is de afgelopen jaren nooit gebeurd dat ze onze kinderen niet kon opvangen.

Corry en Bernhard Seelen

februari 2017

 

Na 8 jaar goede zorgen voor onze kinderen is het helaas voorbij, geen 3e meer. Wat kijken wij terug op een fijne tijd. Hoe fijn is het om onbezorgd op je werk te zitten zonder je zorgen te hoeven maken over je kinderen. Je weet dat ze goed verzorgd worden en dat ze lekker aan het spelen, eten, slapen, knutselen zijn.  De kinderen zijn een nieuwe fase ingegaan en helaas betekent het afscheid nemen van Marijke (en natuurlijk ook van Frans). Wij komen zeker nog een keer langs. Bedankt voor alles.

Dennis, Kim, Sem en Noah

maart 2017

 

Wij kijken zeer tevreden terug op de periode van 0-4 jaar voor alle goede zorgen voor onze zoon Bram. Wat is het snel gegaan. Bedankt dat Bram altijd welkom was en voor jouw aandacht en betrokkenheid voor Bram en ons gezin, met het schrijven van het dagboekje, sturen van whatsapp foto’s en op bezoek in het ziekenhuis. Samen boekjes lezen, puzzelen, schilderen en speeltuin bezoekjes met de andere kinderen. En tussendoor een high five met Frans en tante Dora. Bram heeft van jou leren oversteken op straat en na een boertje pardon zeggen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. 

Geert en Marie-José van Overbruggen

mei 2017