Skip to content

Locatie

De woning heeft een aparte aanbouw, die ingericht is als speelruimte voor de kinderopvang. Ouders brengen en halen de kinderen achterom, er is een halletje voor de jasjes en schoentjes/laarsjes.

                                                          

In de speelruimte is voldoende speelgoed voor de kinderen, een bank om boekjes  (voor) te lezen, een box en een grote tafel om aan te spelen en te eten.

                                                           

 

                                                         

Er zijn 3 kinderstoelen, 2 peuterstoelen (Stokke) en 2 opzetstoeltjes  aanwezig.  Er is ook een wipstoeltje beschikbaar, maar deze wordt zo min mogelijk gebruikt. Het is beter voor baby’s om zelf te kunnen bewegen en baby’s worden op schoot eten gegeven zolang ze nog niet zelfstandig kunnen zitten. In het toilet is een potje en een wcbrilverkleiner aanwezig voor kinderen die zindelijk zijn (worden).

 

De kinderen slapen boven in aparte slaapkamers in kinderbedjes. Eventueel kunnen oudere kinderen in een groot bed slapen. Baby’s slapen in de kinderwagen (binnen of buiten) onder toezicht.

Buiten is een omsloten tuin met een grasveld en terras, een schuurtje voor het buitenspeelgoed (driewielers, loopauto’s, poppenwagens, ballen e.d.). Zomers staat er ook een speelhuisje en een kinderbasketbalpaal.